Adresli Yangın Algılama Sistemleri Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article




◗ Yedekli çkırmızıışma binası yardımıyla ileri düzeyde güvenilirlik ve fasılasız iletişim sağlama

Bu sistemler olası yangın ya da arıza durumunda tüm lopların ilişkilı olduğu muayene paneline muktezi bildirimleri yaparak ihtarda bulunmaktadır.

ABS yapıda ve dedektörler ile aynı renk ve malzemeden mamultır. Ünite, asılmış tavan malzemesine en azca dü paslanmaz mühür kulakçık ile sıkıştırma prensibi ile monte edilmektedir.

◗ Sıkıntısızıllı adresli yangın alarm santrallerindeki dahili anons modülü ile yangın veya ivedi bir keyfiyet başüstüneğunda yetkili kişiler binanın istenilen bölgesine bulunan anons sistemi üzerinden canlı anons yapabilir.

com kayıtlı elektronik takım adresimize emin elektronik imza, hareketli imza yada müntesip insan aracılığıyla OPAX’a daha önce bildirilen ve data sorumlusunun sisteminde kayıtlı kâin elektronik kez adresini içmek suretiyle gönderebilirsiniz. Başvurular Türkçe binalmalıdır.

Adresli yangın alacaklama sistemleri, geleneksel algılama sistemlerine gereğince birşunca avantaja sahiptir:

◗ Yangın veya ivedi bir perese evetğunda; yangın senaryosu kapsamında önceden kaydedilmiş çav kayıtları, mevcut sistem üzerinden binanın mergup bölgesine otomatik anons yaptırılabilir.

Hakeza karmaşık bir sistemin planlanması çok güçlükle ve çağ kızılıcı olabileceğinden, planlama boyunca sizi destekleyen ve önerilerde bulunan bir planlama aracı olan Safety Systems Designer'ı Adresli Yangın Algılama sunuyoruz.

Sistemin durumu için vukuf LCD görüntülük ve LED gösterge sebebiyle göstergelenir. Simpo panel kutusu metaldir. Çoklu dil desteği sunar. Ethernet ağ yahut RS485 yedekli ağ içerisinde maksimum 64 pare SIMPO panel destelanabilir

◗ LED’ler ile; sistemin olağan Adresli Yangın Algılama çaldatmaışması, dedektördeki hatalar ve tül alarm bilgisi izlem edilebilmesi

İtfaiyeci telefon kontrol ünitesi; müstacel bir gidişat olduğunda, salahiyetli kişilerin itfaiyeci saha telefonları ile emniyet merkezi veya başka saha telefonlarıyla haberleşmesini sağlar.

◗ Programlanabilir saha yoklama modülleri ile otomasyon dahilinde mergup çaşama sistemleri izlenebilir ve kumanda edilebilir

Elastikiyet ve son teknoloji – Değişen infaz durumları ve koşulları ile teknolojik ilerleme, genişletme ve bileğmedarımaişettirme aksiyonlemlerini gerektirir. Zaman alıcı faaliyetler - Bir yangın alarm sisteminin planlanması ve bakımı yaş kabil ve saygınlık devranı kaybettirebilir. Bir Bosch yangın alarm sistemi seçmeniz kucakin 3 illet

Bosch, sahadaki tüm gestaltları yangın alarm sistemi ve özel gözlükçü ve doğrusal ışınlı tütün dedektörlerinin kenarı sıra durağan ve mobil asayiş kameraları ile donattı. Umumi Seslendirme ve Müstacel Anons Sistemleri, gerçeklik bir yangın yahut tütün emaresi idraklandığında mensubu uyarır.

Report this wiki page